Bloglovin'

Follow on Bloglovin

08 maart 2014

De lente komt!

Hier is het heerlijk weer buiten, bij jullie ook? Geen weer om eindeloos aan een blog te schrijven, maar ik wil jullie wel wat foto's laten zien van het kussenhoesje dat ik in de afgelopen weken gehaakt heb.

 
 
Ik heb een beetje geëxperimenteerd met 'haken met reliëf,' althans zo noem ik het. Dus niet alleen maar halve vasten, vasten, stokjes etc. aan elkaar haken, maar af en toe ook iets er óp haken.


Ik ben best tevreden met hoe hij geworden is; lekker vrolijk en heel uniek. Ik gebruikte allemaal verschillende kleuren en merken acryl en heb een beetje uit de losse pols gehaakt, dus ik heb geen patroon van dit kussenhoesje.
 

Één van de gele randen heb ik gehaakt met de bobble stitch, die had ik ooit ergens voorbij zien komen op Pinterest. De achterkant van het hoesje is lichtblauw, met 10 lichtgroene knopen. Het kussenhoesje past om een rond kussentje met een doorsnede van 30 cm.

 
Hoe vinden jullie hem? Ik ben van plan binnenkort nog één in andere kleuren te haken, en dan het patroon uit te schrijven. Dus houd mijn blog in de gaten :-)


Tot later!

1 opmerking: