Bloglovin'

Follow on Bloglovin

22 maart 2014

Granny square blanket - een start

In deze blog schreef ik al dat ik bezig ben met het haken van granny squares in zeven kleuren; rood, oranje, geel, groen, blauw, donkerblauw en roze. De granny squares moeten samen een mooi kleed voor op de bank gaan vormen. Ik laat maandelijks via mijn facebookpagina weten hoeveel vierkantjes ik al gehaakt heb, want ik heb er zo'n 600 (!!) nodig. Ik ben vorige week stiekem begonnen om een aantal vierkantjes aan elkaar te haken, even een sneek preview van hoe mijn kleed straks wordt. Hierbij twee foto's, omdat ik het zo mooi vind worden. Ik gebruik een grijze acryl om de vierkantjes aan elkaar te haken.Hoe vinden jullie het worden? Het is echt nog maar een beginnetje, he?
Later meer! :-)

6 opmerkingen:

 1. Supermooi! En hele gave kleurencombinatie ook. En 600?! Pfoe... wat een werk zeg. Ik dacht dat ik er al veel had met mijn 180 ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, misschien moet ik hem maar iets minder groot maken *zucht* Ik zie wel hoe ver ik kom! :-)

   Verwijderen
 2. hi,
  please forgive me... i can't understand any of your text :(
  but I am assuming that all the picture are what you make !
  And if I am right, I have to admit you are really talented and I really do enjoy looking at your blog !
  I wish I could understand what you wrote :(

  good luck in the future !!

  kimmi from swap-bot ( @kimmibui)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat toevallig he, dat ik degene ben die jou blog 'moet' bezoeken. Maar dat doe ik al wel vaker, en natuurlijk is dat geen straf!
  Fantastisch, die deken. Leuk om zo al een klein stukje van het resultaat te zien. Ik vind het echt al heel wat worden! Hoe ver ben je nu inmiddels? Ben benieuwd naar je volgende update.
  Trouwens, die eierdoppen vind ik ook heel leuk!
  Liefs, Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk he? Maar ik moet zeggen dat een project bij mij altijd verschillende fases heeft. In het begin ben ik heeeeel enthousiast en ga ik als een speer en nu heb ik er al een poosje niets aan gedaan... :-( Ik ga op Koningsdag met mijn moeder op de rommelmarkt in Leeuwarden staan en wil dan ook wat kussens van iets-unieks meenemen, dus daar ben ik nu druk mee bezig. En iets met knoopjes... Daar lees je later wel meer over ;-)

   Verwijderen
 4. These squares are lovely! And I adore the grey connecting them. Can't wait to see the entire project!

  ScrappyLisa from I love blogging swapbot

  BeantwoordenVerwijderen